De ce noi

Societatea are ca obiect de activitate extracţia de roci utile pentru industria materialelor de construcţii, activităţi de proiectare, urbanism, inginerie şi alte activităţi tehnice, activităţi de testare şi analize tehnice, industrializarea de produse minerale nemetalice.

Experienta ne este data de zecile de contracte si parteneri, de o perfectionare continua si traditie in servicii.

Gama larga de produse este adaptata nevoilor pietei, urmarita permanent de catre specialistii nostri.

Calitatea produselor este data de nivelul performant al utilajelor folosite cat si de potentialul zonei, balastiera fiind amplasata intr-o zona excelenta din punct de vedere al structurilor materialelor.

Dezvoltare strategica

Suntem o companie in continua dezvoltare, deschisi catre orice propunere de colaborare in vederea realizarii diferitelor proiecte. Titan SRL dispune de un personal calificat, intr-o continua dezvoltare care a inteles ca termenele solicitate si asumate sunt pe primul loc. Sunt profesionisti, de aceea rapiditatea de executie nu afecteaza calitatea, solutiile oferite fiind in conformitate cu standardele nationale si internationale.

Avem un portofoliu reprezentativ de clienti si lucrari in slujba carora ne-am pus intreaga performanta. Am devenit parteneri de incredere, iar timpul a demosntrat ca investitiile eficiente duc la o precizie a serviciului oferit.

Investitiile si dezvoltarile strategice pe care le-am realizat in timp ne-au asigurat un loc fruntas pe piata.


 

 

Produse de Balastiera si Cariera

Piatra Calcar Albesti:

 • placaj calcar ornamental
 • piatra sparta 0-63mm

Sorturi sparte:

 1. nisip de concasaj 0-4mm;
 2. pietris concasat 4-8mm
 3. pietris concasat 6-10mm
 4. pietris concasat 8-16mm
 5. pietris concasat 16-31mm
 6. pietra sparta 40-63mm

Sorturi naturale:

 1. 0-4 mm – nisip
 2. 4-8 mm – pietris
 3. 8-16 mm  – pietris
 4. 16-25(31)  mm- pietris
 5. 40-90 mm -piatra spalata
 6. 90-180 – bolovani de rau

Tuf Vulcanic:

 • 0-4 mm sort

 

 

Transport

Pentru efectuarea de transporturi, societatea noastra pune la dispozitie flota proprie de vehicule si autovehicule pentru ca partenerii nostri sa beneficieze de cele mai bune si rapide servicii. Ei conteaza pe noi, iar noi, la randul nostru, de-a lungul celor 23 de ani de activitate am raspuns promt si eficient tutor solicitarilor.