Credo-ul nostru

Compania noastra si-a asumat raspunderea de a deveni lider pe piata in domeniul care ne recomanda. Credem intr-o optimizare a procesului de ofertare si contractare, in respectarea termenelor de productie si livrare. Atentia nostra este de asemenea orientata catre cresterea sompetentei profesionale a echipei noaste prin instruiri, specilaizari si motivarea acestora pentru ca activitatea lor sa fie realizata in cele mai bune conditii.

Suntem intr-o permanenta analiza si prospectare a pietei, a domeniului in care activam pentru a satisface cerinetele implicite si explicite ale clientilor.

Credem intr-o utilizare eficienta a energiei, a resurelor naturale, a materiilor prime si materialelor, si cel mai important, credem in promovarea unor practici de mediu optime.

 

Scurt istoric

TITAN SRL este un dintre cele mai mari societati de profil din zona. Din punct de vedere al capacitatii de productie, volum de zacamant si portofoliu de clienti suntem pe primele locuri. Societatea noastra  a luat nastere in anul 1991 si dupa 10 ani de cercetare a obtinut patru licente de exploatare:

 1. Calcar ornamental in perimetrul Valea Mare Pravat
 2. Nisipuri si pietrisuri in perimetrul Purcareni – Valea Nandrei
 3. Nisipuri si pietrisuri in perimetrul Paduroiu
 4. Tuf industrial in perimetrul Goruneni
 • In 2003, odata cu Hotararea Guvernamentala nr 371/2003 licentele aprobate sunt valabile 20 de ani cu drept de prelungire din 5 in 5 ani.
 • In 2006 societatea a cedat licenta de calcar catre firma Strabag Romania.
 • Incepand cu anul 2007, societatea a facut investitii in zona Purcareni-Valea Nandrei, in vederea exploatarii zacamantului de nisipuri si pietrisuri din acest perimetru. Intreaga investitie este amplasata pe un teren cu suprafata totala de 20 ha, proprietatea societatii cu acces direct din DJ731, in localitatea Darmanesti Arges. Terenul pe care se face exploatarea apartine promariei Darmanesti cu care societatea noastra are un contract de concesiune. De asemenea, societatea are achizitionate aproximativ 30 ha de teren in vederea exploatarii de balast, in Darmanesti, unde se afla si statia de sortare/concasare.
 • Productivitatea zilnica este de aproximativ 1200 tone sorturi naturale si concasate. Desfacerea produselor finite in perioada 1 martie – 20 decembrie este de aproximativ 1000 tone zilnic in baza contractelor pe care Titan SRL le are cu diferite societati. In incinta statiei de prelucrare  (sortare balast si concasare) este situata o cladire pentru paza, birou si magazie. Si pentru ca suntem intotdeauna pregatiti pentru clientii nostri detinem pe stoc o cantitate de aproximativ 200 000 tone de piatra spalata 30-120 mm pentru a putea fi sortata in cazul unei comenzi mai mari decat capacitatea zilnica de extractie.
 • Aprovizionarea cu motorina a utilajelor se face din statia proprie aflata in incinta Balastierei, statie ce este aprovizionata de firma Oscar Downstrean SRL pe baza de contract. Toate sorturile sunt stocate in depozite separate prin pereti din prefabricate de beton.
 • Societatea a primit în anul 2000 atestatul ANRM nr.629/03.08.2000 pentru elaborarea de documentaţii de cercetare geologică şi de exploatare pentru roci utile, execuţia de lucrări de cercetare geologică, urmărirea şi documentarea acestora şi execuţia de lucrări de dezvoltare şi exploatare pentru roci utile, iar în prezent are depusă la ANRM documentaţia pentru reatestare.          Începând cu anul 1997, societatea a desfăşurat lucrări de exploatare a nisipului şi pietrişului din perimetrul Păduroiu, judeţul Argeş, în cadrul programului de regularizare a râului Cotmeana. Între anii 2000-2002 societatea TITAN SRL a obţinut următoarele licenţe de concesiune pentru exploatare:
 1. licenţa de concesiune pentru exploatarea zăcământului de pietriş şi nisip Păduroiu cu nr.1169/21.02.2000, cu durată de 20 de ani. Licenţa este aprobată prin HG 371/02.04.2003, publicată în MO 234/07.04.2003;
 2. licenţa de concesiune pentru exploatarea zăcământului de pietriş şi nisip Purcăreni cu nr.1171/21.02.2000, cu durată de 20 de ani. Societatea execută lucrări de regularizare a râului Doamnei pe zona sub Licenţă. Licenţa este aprobată prin HG 371/02.04.2003, publicată în MO 234/07.04.2003;
 3. licenţa de concesiune pentru exploatarea zăcământului de tuf vulcanic Dealul Goruneni-Ocnele Mari, judeţ Vâlcea, cu nr.3257/12.04.2002, cu durată de 20 de ani.
 •      În anul 2007 societatea a implementat o investiţie nouă, de ultimă generaţie pentru extracţia, prelucrarea şi transportul produselor de balastieră, la punctul de lucru „Balastieră Dărmăneşti”, situată la cca. 12km Nord de Piteşti .